Ismét „Iparos Retro Véradás” -t szervezetek az iparosok

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Magyar Vöröskereszttel közösen, együtt szervezte meg az idei első véradást Mosonmagyaróváron az Iparos Székházban, 2021. május 28-án.
Forrás: Kisalföld
A rendkívül sikeres véradás 95 fő véradó részvételével került megrendezésére, amely létszám országosan is kiemelkedőnek számít.
A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület nevében, ezúttal is köszönetünket fejezzük ki azért az önzetlen és áldozatkész támogatásért, miszerint az ipartestületünk által szervezett újabb véradáson, a Tisztelt Véradók karjukat nyújtották az országos vérkészlet gyarapításáért. Külön megköszönjük azon élelmiszer és ital termékek adományozását, amellyel Ön, valamint az Ön által működtetett vállalkozás is hozzájárult az Iparos Székházban (Mosonmagyaróvár, Szent Imre utca 3.) 2021. május 28-án, a „Iparos Retro Véradás” sikeres megrendezéséhez.
Az Ipartestület, az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt közösen szervezett – az immár harmadik véradásán 95 fő jelent meg, amely országos szinten is kiemelkedő részvételnek számít, hasonlóan a korábbi ipartestületi székházban megrendezett véradásokhoz.
A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által, 2020. márciusban indított, civil szervezetek számára szóló, országos véradási kampányhoz ipartestületünk, a vezetőségünk döntése értelmében csatlakozott. Ipartestületünk civil szervezetként, elsősorban az országos vérkészlet gyarapításához kívánt és kíván a jövőben is hozzájárulni, a hivatalos szakmai szervezeteken keresztül.
Az „Iparos Retro Véradás” -t támogatta a Darnó-Hús Húsüzeme –Kovács Nándor pattanós virslivel, a Family-Friss Kft. – Fenes Gábor italokkal, Kárpáti Pékség – Kárpáti Zoltán zsemlével, Dobos Gyula iparos tagunk pálinkával és Szarka György egyéni vállalkozó barátunk – büfékocsi biztosításával. A büfékocsi üzemeltetője és a véradókat retro módon vendégül látó, kiváló személy ismételten, Domonkos Vince iparos tagtársunk volt.
Véleményünk szerint a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület tagjai és támogatói nem csak tisztes munkájukkal, hanem a hagyományos iparos összefogás erejével, és az önzetlen emberi hozzáállásukkal is, ismét bizonyították – jó példát szolgáltattak, hazánk, városunk és a környék társadalma – lakossága számára.
Banyár Tamás titkár
Fotók: Kerekes István (Kisalföld), Nagy Sándor (civilszemlemovar)