Életfások tavaszköszöntője

2024 március 2-án a Fehér Ló Közösségi Házban megtartott Tavaszköszöntő összejövetelünkön rendkívül jó hangulatban, olyan igazán derűs tavaszi időhöz illően köszöntöttük a tavaszt. Ennek a programnak már több mint 30 éves múltja van egyesületünkben.

Sokan voltunk és ami nagy öröm, hogy sok fiatal család érkezett és így aztán a gyerekek jelmezes felvonulása megadta az alaphangulatot. A jó hangulatot csak fokozta a Haller iskola mazsorett csoportjának bemutatója, amelyet Léber László tagunk által a megjelentekből összetoborzott „néptáncos csapat” még tovább fokozott. Gyerekeink, unokáink és a felnőttek is élvezték a télbúcsúztató mókás táncokat.

A gyerekeknél a legnagyobb sikert és izgalmat idén is a gyerektombola aratta. Minden résztvevő gyermek kapott egy tombolajegyet és annyi csomagot állítunk össze, ahány gyermek megjelent az ünnepségen. A kézműves foglalkozások iránt is nagy volt az érdeklődés. Színes, ötletes feladatokkal szinte mindenki alkotott valami hazavihető szép tárgyat. Volt felnőtt tombola is, no meg a büfében is finom szendvicsek és sütemények várták az ünnepségen résztvevőket.

Az est fénypontja a tortázás volt. Ugyanis egyesületünk idén ünnepli megalakulásának 35. évfordulóját, igy ez a tavaszköszöntő összejövetel egyben a jubileumi ünnepségsorozatunk első rendezvénye volt.

Orbán Józsefné az egyesület elnöke

 

Vissza a kezdőoldalra