Őszi informatikai tanfolyamok

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület által működtetett Digitális Jólét Program Pont 2020 őszén elegendő jelentkező esetén az alábbi képzéseket tervezi indítani.

Alapfokú számítástechnikai tanfolyam. A tanfolyam célja, hogy olyanok is megismerkedhessenek a számítástechnika világával, akik iskolai keretek között ezt nem tehették meg, vagy eddig nem kerültek közelebbi kapcsolatba a számítógéppel.

Haladó számítástechnikai tanfolyam. A tanfolyam célja, hogy az alapvető ismeretekkel rendelkező számítógép felhasználók ismereteiket bővítsék, még több feladatot képesek legyenek elvégezni a számítógép segítségével, munkájuk hatékonyabbá válhasson.

Okostelefon kezelői tanfolyam. A tanfolyam célja, hogy megismertesse az okostelefonnal most ismerkedőket az Android operációs rendszert futtató okostelefonok és tabletek mindennapos használatával.

Office tanfolyam. A tanfolyam célja, hogy megismertesse a hallgatókat a Microsoft Word és Excel programok felhasználói szintű használatával.

Valamennyi tanfolyam 10 képzési alkalmat (30 óra) foglal magában heti egy foglalkozással. A képzés napját a leendő hallgatókkal egyeztetjük. Egy képzési alkalom 3 órás. A képzések helye: Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14. A tanfolyam hallgatóinak tananyagot biztosítunk.

A tanfolyam díja 10.000 Ft, melyet az első foglalkozás előtt be kell fizetni. Kérésre számlát adunk! A tanfolyam akkor indul el, ha minimum 10 fizető hallgató jelentkezik.

Érdeklődni, vagy jelentkezni Tóth Zoltánné ügyintézőnél lehet a 217-388 telefonszámon, vagy tothne@movarkultura.hu internetes címen, személyesen a Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14. szám alatti irodában.