Nagycsaládosok sport- és egészségnapja

Hét ágra szóló boldogsággal töltötte el versenyzők, a játékos feladatok végrehajtását segítők, a lelkes drukkerek és az energia pótlására szánt szendvics készítők lelkét április 23-án a Családi- sport és egészségnapunkon.

Két év kihagyás után most ismét megszervezhettük ezt a sok évtizede zajló hagyományos programunkat.

Hét családi csapat nevezett be a vidám játékos vetélkedőre, akik egy bemelegítő tornával készítették fel izmaikat a hangulatos ügyességi játékokra. Két csapat is volt, ahol a nagymama versenyzett együtt az unokáival.

Végig jó hangulatban folyt az izgalmas vetélkedő, amelyhez a nem versenyző családtagok biztatása is hozzájárult.

Mivel a 7 csapat egyszerre nem fért el a pályán, ezért minden versenyszámot két ízben bonyolítottunk le. Az éppen nem versenyző csapatok, energiájuk pótlására, sűrűn felkeresték az egészséges falatokat kínáló büfénket.

Az időeredményeken túl a csapatok sorrendjét a „Szellemi totó” kitöltésének eredménye is befolyásolta. Legutolsóként egy lufifújó verseny zárta a vetélkedőt, amelyet külön értékeltünk. Természetesen az eredményhirdetésnél minden csapatot egyformán jutalmaztunk, mert nem az eredmény, hanem a részvétel volt a fontos. Az eredményhirdetés után a gyerekek tovább játszottak egymással, a felnőttek pedig a büféasztalok mellett beszélgettek.

Nagyszerű nap volt, felszabadultan játszottunk, beszélgettünk és végre megölelhettük egymást is.

Köszönöm minden résztvevőnek ezt a csodálatos napot!

Orbán Józsefné elnök Nagycsaládosok Életfa Egyesülete

 

Vissza a kezdőoldalra