35 éves lett a Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete

35 éves lett egyesületünk. Visszagondolva erre az időszakra elsőre az jut eszembe, hogy milyen óriásian sok önkéntes munka, másokért tenni akarás működtette egyesületünket. Nevünk többször változott, de céljaink feladataink – központban a család- mindig ugyanazok maradtak.

Egy születésnap mindig fontos esemény egy család életében. Ilyenkor minden családtag összejön és együtt ünnepel, mert fontos az ünnepelt. Valójában, aki belép az egyesületbe az úgymond „családtaggá” válik, a vezetőség így is kezel mindenkit, és eszerint teszi a dolgát. Köszönöm minden megjelentnek az együtt ünneplést, hogy megéreztétek jubileumi ünnepségünk fontosságát, megköszönve ezzel a sok-sok munkát, amit megszervezésére fordítottunk, valamint az egyesületért tettünk a 35 év alatt.

A Fehér Ló Közösségi Házban tartott jubileumi műsorunk a Royal Kolibri TSE versenytáncosainak bemutatójával kezdődött, majd Orbán Józsefné elnökasszony köszöntötte a megjelent vendégeket, a megjelent alapító- és régi tagokat, valamint a jelenlegi tagságot.

Ezt az egyesület életét bemutató videofilm követett, az egyesület elnökének kommentálásával.

Egyesületünket nagyon sokan köszöntötték oklevelek, emléklapok átadásával. Megtisztelt minket Dr. Nagy István agrárminiszter úr is, aki mindig nagy figyelemmel kísérte munkásságunkat. Eljött hozzánk Kardosné Gyurkó Katalin a NOE elnöke, valamint Dr. Iváncsics János alpolgármester úr is, akik szintén fontos támogatói közösségünknek.  Köszöntők soraiban szerepeltek a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség, valamint a felvidékről és hazánkból érkező baráti egyesületek vezetői is.

A nagy meleget kicsit feledtette Lauer László és Varga István kellemes, együtt éneklésre ösztönző gitárszólója.

Az általunk készített születésnapi torták nagy sikert arattak az ünneplő közönség körében. Műsorunkat, a gyerekek nagy örömére bábszínházi előadás zárta.

Büféasztalunkról fogytak a szendvicsek, a tagjaink által készített sütemények, de leginkább a hűsítő folyadékok.

Nagyon meleg volt június 29-én, ezért óriási elismerésem és köszönetem azoknak, akik együtt ünnepeltek velünk és főleg azoknak, akik segítették az ünnepség megszervezését, lebonyolítását. Igazi csapatmunka volt. Köszönöm!

Az ünnepség lebonyolításának fő támogatója az Önkormányzat volt. Köszönjük!

Orbán Józsefné az egyesület elnöke

Vissza a kezdőoldalra