Iparos Retro Véradás

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szervezetével közösen szervezte meg az idei első iparos retro véradást május 29-én Mosonmagyaróváron, az Ipartestületi Székházban.

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület nevében ezúttal is köszönetünket fejezzük ki azért az önzetlen és áldozatkész támogatásért, miszerint az idei újabb véradáson 64 fő véradó „nyújtotta karját” az országos vérkészlet gyarapításáért.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által 2020 év márciusában indított, civil szervezetek számára szóló, országos véradási kampányhoz ipartestületünk, a vezetőségünk döntése értelmében csatlakozott. Ipartestületünk civil szervezetként, elsősorban az országos vérkészlet gyarapításához kívánt és kíván a jövőben is hozzájárulni, a hivatalos szakmai szervezetekkel összefogva.

Külön megköszönjük azon élelmiszer és ital termékek adományozását, amellyel vállalkozások is hozzájárultak a véradás sikeres megrendezéséhez.

Az „Iparos Retro” Véradást támogatta a Darnó-Hús HúsüzemeKovács Nándor pattanós virslivel, a Family-Friss Kft.Fenes Gábor italokkal, Lajta PékségKárpáti Zoltán zsemlével, a Sza-Sze Hús Kft.Szarka György és Szelle József pattanós virslivel.

A véradókat – retro módon (pattanós virslivel, ropogós zsemlével, sörrel–borral és egyéb italokkal) Gurdonné Korom Zsófia, a Magyar Vöröskereszt Mosonmagyaróvár Járás koordinátora, Farkas Kinga, a Magyar Vöröskereszt Mosonszolnok területi képviselője és Törökné Igaz Edit, a Magyar Vöröskereszt Várbalog területi képviselője látták vendégül.

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület tagjai és támogatói tisztes munkájukkal, a hagyományos iparos – összefogás erejével és az önzetlen emberi hozzáállásukkal ismét bizonyították – jó példát szolgáltattak, hazánk, városunk és a környék társadalma, lakossága részére.

 

Vissza a kezdőoldalra