Pályázatírás kedvezményesen!

Szeretném felajánlani szabad kapacitásom függvényében szakmai együttműködésemet a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség és tagszervezetei részére NEA pályázatírás és civil szervezeti adminisztrációs, szervezési, egyéb feladatok ellátásában.

A pályázatírás költségeit (sikerdíj), valamint az asszisztensi óradíjamat egyénileg – szervezetre szabottan szeretném megállapítani, hogy a kevés anyagi forrásokkal rendelkező és gazdálkodó civil szervezeteknek is legyen lehetősége az együttműködésre, segítség igénybevételére, tanácsadásra.

A BGA Zrt. által kiírt 2024. évi NEA „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás” pályázattal kapcsolatosan – az idő rövidsége miatt, valamint a szabad erőforrásaimat is figyelembe véve – kettő mosonmagyaróvári szervezetnek van lehetőségem térítésmentesen felajánlani a pályázat elkészítésében, beadásában, menedzselésében, nyomonkövetésében, tanácsadásban, valamint a beszámoló beadásában a segítségemet.

A Tallós-Prohászka István Művészeti Egyesület elnöke Bősi Éva már jelezte, hogy igényt tart az általam tett felajánlásra, így térítésmentes együttműködésre már csak egy szervezet jelentkezését várom.

A döntésnél a MOCISZ segítségét kérem majd, figyelembe véve a jelentkező szervezetek aktivitását, méretét, korosztályát és a maximálisan elnyerhető támogatás összegét (2023. évi adományok 10%-a, maximálisan 750.000 Ft).

 

Mayer Zsuzsanna A szigetközi civil szervezetek virtuális asszisztense.

+36 20 340 3439

 

Vissza a kezdőoldalra