Megnyitott a kulturális központ!

Május 3-án a Flesch Károly Kulturális Központ az alábbi közleményt jelentette meg.

Intézményünk újranyitása a vonatkozó jogszabályok rendelkezései alapján történik. Ezen jogszabályok közé tartozik különösen a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet, a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II.12.) Korm. rendelet, a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III.5.) Korm. rendelet, a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló 144/2021. (III.27.) Korm. rendelet, illetve a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról szóló 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet.

A jogszabályban meghatározott feltételek szerint 2021. május 3-tól mi is megnyitjuk intézményeinket (Flesch Központ, Fehér Ló Közösségi Ház) a látogatók előtt, szigorúan betartva az előírt feltételeket.

Ennek megfelelően jelenleg:

  • intézményeink kül- és beltéri rendezvényeit egyaránt kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet látogatni, amelyhez kérjük a személyi igazolványt is felmutatni
  • a 18. életévüket be nem töltött vendégeknek nem kell a védettségi igazolvány, személyi igazolvány felmutatása azonban kötelező
  • a fent említettek nem kötelesek szájmaszkot hordani az intézményünkben és a rendezvényeken
  • a kiscsoportos foglalkozások jelen rendelkezés szerint megtarthatók védettségi igazolvánnyal
  • a Huszár Gál Városi Könyvtár jelenleg nem fogad látogatókat, ám az online kölcsönzés működik

Az intézményünket is érintő korlátozások hétről hétre változhatnak, így kérjük, kísérjék figyelemmel internetes oldalainkat, vagy érdeklődjenek a 96/579-707-es telefonszámon.

Megértésüket köszönjük!

 

Vissza a kezdőoldalra