Felhívás Moson Vármegye Iparosa Díj 2022

Keressük a Kiváló Iparosokat,  Szakembereket és Szolgáltatókat!

Az Év Iparosa, az Év Szakembere és az Év Szolgáltatója kategóriákban.

A hagyományokhoz híven a Moson Vármegye Iparosa Díj alapítói szeretnék a 2022. év legméltóbbjait díjazni.

A Moson Vármegye Iparosa Díj a mesterek, vállalkozások és szolgáltatók legjobbjai részére szeretne nyilvánosságot, ezzel regionális közösségi elismerést és hatékonyabb kommunikációt nyújtani.  A díj az erkölcsi elismerés mellett egy olyan alkotás, amely hosszú évekre tanúsítja, a díjazott kiválóságát.

Ezúton szeretnénk felkérni a Moson vármegye régió szakmai szervezeteinek képviselőit, hogy a szakmai nívó biztosítása és garantálása érdekében maguk is ajánljanak olyan szakembereket illetve vállalkozókat, akik méltóak – e nívós díj elnyerésére.

A pályázati javaslatok leadásának határideje: 2023. január 12.

A rövid indoklással beküldött javaslatokat, a díj alapítóiból álló testület bírálja el és a végeredményt, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület 2023. február 18-án rendezendő Iparos Bálján hozza nyilvánosságra.

A „Moson Vármegye” régió szakembereinek, mestereinek, iparosainak elismerését célzó, felhívást a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület szervezésével a Dunatakarék Bank Zrt., valamint a Kisalföld napilapot és a LajtaPress hetilapot is kiadó, Médiaworks Hungary Zrt. támogatja és hatékonyan segíti.

A szervezők által összeállított javaslati lapot kitöltve lehet a díjra ajánlani. Az ajánláshoz szükséges információkhoz, az alábbi helyeken lehet hozzájutni:

       a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület honlapján: www.movip.hu,

        és a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület Székházában: (Mosonmagyaróvár, Szent Imre utca. 3., tel: 96/ 215-987,  mobil: 20/ 629-75-25)

    Bízunk abban, hogy a jövőben mind több, a szerénysége okán a háttérbe húzódó, de kiváló szakembert tudunk díjazni és elismerésben részesíteni.

 

Vissza a kezdőoldalra