Nagycsaládosok adománygyűjtése

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének országos akciója révén, az elmúlt hét végén 3 napra adomány gyűjtésére kaptunk lehetőséget Mosonmagyaróváron, a magyar élelmiszer áruházlánc Príma boltjában a Kálnoki úton.

33 egyesületi tagunk önkéntes propagáló munkája és a nagylelkű adományozóknak köszönhetően több mint 500 kg adomány gyűlt össze. Ennek zöme, tartós élelmiszer. Mivel kisgyermekes családokért is kampányoltunk, így babaápoláshoz szükséges cikkek, pelenkák és bébiételek is bekerültek gyűjtőkosarunkba. Ez egy nagyon-nagyszerű eredmény! Megérintette a vásárlókat az adománygyűjtési akciónk.

Öröm volt számunkra, hogy a vásárlók zöme végighallgatta gyűjtési célunkat és átvette a szórólapot. Többen megköszönték a vásárlók közül, hogy vállaltuk helyettük is a másokról való gondoskodást, a rászorulók fele nyújtott segítő odafigyelést. Büszke vagyok a gyűjtőcsapatra, az áruház nagylelkű vásárlóira, az áruház dolgozóinak segítőkészségére, mindenkinek köszönöm a támogatást az egyesület nevében.

Hálás szívvel köszönöm önkénteseinknek, hogy a hétvégi szabadidejük terhére vállalták az adománygyűjtésben és szállításban való részvételt. Az adományt az egyesület a rászoruló családokhoz juttatja majd el decemberben.

Orbán Józsefné elnök Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete

Vissza a kezdőoldalra