Kiváló szakembereket keresnek

A hagyományokhoz híven a Moson Vármegye Iparosa Díj alapítói szeretnék a 2023. év legméltóbbjait díjazni. A Moson Vármegye Iparosa Díj a mesterek, vállalkozások és szolgáltatók legjobbjai részére szeretne nyilvánosságot, ezzel regionális közösségi elismerést és hatékonyabb kommunikációt nyújtani.  A díj az erkölcsi elismerés mellett egy olyan alkotás, amely hosszú évekre tanúsítja, a díjazott kiválóságát.

Ezúton szeretnénk felkérni a Moson vármegye régió szakmai szervezeteinek képviselőit, hogy a szakmai nívó biztosítása és garantálása érdekében maguk is ajánljanak olyan szakembereket, illetve vállalkozókat, akik méltóak e nívós díj elnyerésére.

Kategóriák:

  • Az Év Iparosa
  • Az Év Szakembere
  • Az Év Szolgáltatója

A pályázati javaslatok leadásának határideje: 2024. január 11.

A rövid indoklással beküldött javaslatokat, a díj alapítóiból álló testület bírálja el és a végeredményt, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület 2024. február 17-én rendezendő Iparos Bálján hozza nyilvánosságra.

A „Moson Vármegye” régió szakembereinek, mestereinek, iparosainak elismerését célzó, felhívást a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület szervezésével a Dunatakarék Bank Zrt., valamint a Kisalföld napilapot és a LajtaPress hetilapot is kiadó, Mediaworks Hungary Zrt. támogatja és hatékonyan segíti.

A szervezők által összeállított javaslati lapot kitöltve lehet a díjra ajánlani.

Az ajánláshoz szükséges információkhoz, az alábbi helyeken lehet hozzájutni:

  • a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület honlapján ahonnan a Felhívás és a Kiírás egyaránt pdf formátumban letölthető: www.movip.hu
  • és a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület Székházában: Mosonmagyaróvár, Szent Imre utca. 3., tel: 96/ 215-987, mobil: 20/ 629-7525

Bízunk abban, hogy a jövőben mind több, a szerénysége okán a háttérbe húzódó, de kiváló szakembert tudunk díjazni és elismerésben részesíteni.

 

Vissza a kezdőoldalra