Flesch Zenei Hét 2021. június 1-5.

Negyedik éve várja zenekedvelő közönségét a Flesch Központ a Flesch Zenei Hét programjaival. Június 1-jén a Központ Cafe és Bisztró teraszán a 2013-ban alakult Countrybute zenekar várja az érdeklődőket, akik stílusban főleg a New Country vonalat képviselik, de repertoárjukban a Gospel Country is megtalálható. Július 2-án az Árkád udvarban a Mosonyi Mihály Zeneiskola tanárai Alasztics Balázs, Futó Gábor és Varga Bence koncertje is igazi zenei csemegének ígérkezik, hisz klasszikus zenéket hallgathatunk kicsit másként. Csütörtökön az M-Club teraszán (volt Balaton vendéglő) a PinkMist várja az érdeklődőket.

2021-ben Mosonmagyaróváron lesz a FEBO fesztivál záróakkordja június 4-5-én, a Flesch Zenei 7 zárásaként. Ezen a két napon is ingyenesen látogathatók a koncertek, a belépés azonban regisztrációhoz kötött. A június 4-i koncertekre a helyszíneken, a június 5-i zenei rendezvényekre pedig a Flesch Központban igényelhetők regisztrációs jegyek.

A pénteki nap is bővelkedik az igényes koncertekben a város különböző helyszínein. Jar of Soul „Mai rádióslágerek másként” a Flexum Thermal and Spa – Termál fürdőben, Hajdu Klára & Szakonyi Milán duó „Két énekhang és egy gitár” műrosa a Borbár és Vinotéka – Gaben Borklubban, Révész Richárd feat. Urbán Orsolya „Mambo Mánia” a Hotel Lajta Parkban, Sapszon Orsolya – Elek Norbert: “Találkozás” a Monarchia Kávéházban és a Szebényi – Gotthárd (Blues MD) duó „70’s Soul” műsora a Malom Caféban.

A Flesch Központban, a színházteremben szombat kora délután Mihályi Réka, Fonogram díjas énekes Masni és Pocó gyerekműsorát láthatjuk; később pedig a Group’n’Swing és a Kerekes Band koncertjei várják az érdeklődőket. Kora délután helyi fellépő szórakoztatja a nagyérdeműt, az On the Wall zenekar Pink Floyd műsorát hallhatjuk. A szombati programok a Flesch Központ színháztermében zajlanak.

A szabadtéri teraszokra nem szükséges, ám a zárthelyiségekben zajló koncertekre kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet belépni.

Vissza a kezdőoldalra