FELHÍVÁS XXX. Moson Megye Színjátszó Találkozó megvalósítása

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület Európai Uniós támogatással 2020. október 10-től 11-ig a Flesch Károly Kulturális Központban megrendezi a magyar anyanyelvű amatőr színjátszó csoportok találkozóját. A projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00428
A rendezvény céljai:
  • bemutatkozási lehetőség biztosítása
  • országos minősítés szerzési lehetőség
  • tapasztalatszerzés és -csere
  • külföldi kapcsolatok ápolása
A találkozóra a szervezőtől igényelt jelentkezési lapon bármely kárpát-medencei magyar anyanyelvű gyermek-, diák- és felnőtt amatőr színjátszó együttes jelentkezhet. A nem verseny jellegű rendezvényen műfaji, tematikai megkötés nélkül mutatható be átlagos technikai igényű színpadi produkció. A szervezők előnyben részesítik azt a produkciót, mely az egy óra időtartamot nem haladja meg.
Az előadásokat minősítő zsűri tekinti meg, amely szakmai tanácskozás keretében kérésre értékeli a produkciót, s különböző értékelési szempontok alapján díjakat oszt ki. Amely produkciók jelzik a jelentkezési lapon ezen igényüket, a minősítő zsűritől országos minősítést szerezhetnek.
A résztvevő csoportok az utazásukat maguk oldják meg. A szervezők minden csoportnak igény esetén térítés nélkül szombat és vasárnap étkezést, a távolabbról érkező együtteseknek a lehetőségek mértékéig szállást biztosítanak. Nevezési díj nincs.
Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 20.
Jelentkezni az erre a célra szolgáló űrlapon lehet. A jelentkezési lapot a következő címek egyikére kell elküldeni:
  • Postán: Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület, H-9201 Mosonmagyaróvár, Pf. 152.
  • E-mailben: info@movarkultura.hu
A jelentkező csoportnak érvényes e-mail címmel kell rendelkeznie, mert a kapcsolattartás elektronikus úton történik!
A találkozóval kapcsolatban a 00 36 96/217-388 telefon, valamint az info @movarkultura.hu e-mail címen lehet érdeklődni, illetve jelentkezési lapot kérni.
A szervezők 2020. szeptember 23-ig döntenek a jelentkezés elfogadásáról, s a résztvevő csoportokat részletesen tájékoztatják a találkozó tudnivalóiról.
Jó felkészülést kívánunk!