Burgonya adomány a nagycsaládosoknak

Burgonya adomány érkezett a Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesületéhez. Március 9-én 2400 kg, nagyon szép és egészséges, burgonya adomány érkezett az egyesülethez. Ezt a nem kevés mennyiséget egyik tag családunk gépkocsi beállójához irányítottuk, akik a fagyveszély miatt ezt az ideiglenes tároló helyet – egynapos munkával – körbefóliázták.

A két nagy konténerben leszállított burgonyát, érkezése után négy család önkéntes munkájával rasel zsákokba raktuk. Az adományért előre megtervezett sorrendben, fegyelmezetten érkeztek a családok és így sikerült megoldani azok érintésmentes átadását. 120 család vette át az adományt, akikkel sikerült az átvétel során pár szót is váltani. Mindenki örült a burgonyának, jó volt találkozni egymással és pár jó szóval köszönteni a tagjainkat.

Köszönettel tartozunk az Auchan Magyarország Kft. vezetőinek a burgonya felajánlásáért, a NOE vezetőinek az adomány fogadásának megszervezéséért, Horváth Hajnalkának a NOE Felső-Duna Régió vezetőjének a szállítás megszervezéséért. Hálás köszönet a Varga családnak (Ildikónak, Jóskának, Milánnak) az adomány elhelyezéséért, a biztonságos tárolás és kiosztás lehetőségéért. Köszönöm az önkénteseknek (Weisz-Sáling család, Salzer család, Varga család és Dovigyel Kati) a burgonya átcsomagolását.

Gondolom, azóta sok finom burgonyás étel került a nagycsaládosok asztalára.

Dr. Orbán Józsefné Panni, az egyesület elnöke

 

Vissza a kezdőoldalra