A nagycsaládosok tavaszváró összejövetele

A Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete február 26-án rendezte meg a szokásos Tavaszváró összejövetelt, amely végül farsangi hangulatot öltött.

A csodálatosan felújított Part Rendezvényház (volt MOFÉM kultúrház) adott otthont rendezvénynek. Nosztalgiáztunk, mert ezelőtt 30 évvel a MOFÉM művelődési házban volt a székhelyünk és hosszú éveken keresztül itt tartottuk farsangi rendezvényeinket is.

105-en vettünk részt a programban, ebből 47 gyermek zsivaja töltötte be a termet. A gyerekek jelmezes felvonulása megalapozta a jó hangulatot, amelyet az egyesületi tagok által előadott kabaréjelenet követett. Hangulatos táncházzal, majd gyerek tombolával folytatódott a műsor. Stílusváltás következett, melynek következtében egy könnyed össztánc hozta össze és mozgatta meg ismét az egyesület tagjait. Mindenki izgatottan várta a felnőtt tombola sorsolást. Nem volt gond, hogy a rengeteg tombolatárgy kisorsolása időt igényelt, mindenki élvezte és jókat derült a nyereményeken. A legkisebbeknek kialakított játéksaroknak is volt mindig hancúrozó lakója. A kézműves foglalkozások is nagy sikert arattak a gyerekek körében.

Ételben és italban sem volt hiány. A belépőül szolgáló tál süteményeket gyakran meglátogatták a résztvevők. Az önkéntesek alig győzték a szendvicsek készítését.

Jól szórakoztunk, vidám hangulatban váltunk el. Nagyon jó közösségépítő programmá sikeredett az összejövetelünk.

Köszönöm minden résztvevőnek a vidám hangulat megteremtését, az önkénteseknek pedig a sok-sok fáradtsággal járó segítő munkát, amely nélkül nem sikeredett volna ilyen kereken széppé az esténk.

Orbán Józsefné elnök

 

Vissza a kezdőoldalra