A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség felhívásai

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00930 azonosító számú projekten belül két felhívást tesz közzé.

Mosonmagyaróvári Mecénás Díj

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a helyi civil társadalom fejlesztési programja keretében ismételten meghirdeti a Mosonmagyaróvári Mecénás Díjat.

A Díj célja, hogy fejlessze az adományozói kultúrát, s elősegítse a civil szektor és az üzleti élet kapcsolatait. A jelölés során a jelölő szervezet megnevezi azt a gazdasági társaságot, vagy magánszemélyt, aki véleménye szerint az elmúlt egy évben adományaival legjobban elősegítette a szervezete céljainak teljesülését.

Az év civil szervezete, 2020” Díj

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a helyi civil társadalom fejlesztési programja keretében hetedszer hirdeti meg „Az év civil szervezete” díjat.

A Díj célja, hogy elősegítse a civil szektor fejlődését, ösztönözze a civil szervezeteket kiemelkedő, példamutató tevékenység végzésére. A jelölés során a jelölő szervezet megnevezi azt a civil szervezetet, amely véleménye szerint az elmúlt egy évben kiemelkedő, példamutató tevékenységet végzett Mosonmagyaróváron.

Mindkét díjra vonatkozó jelölési feltételek

A rendelkezésre álló címlista alapján a szervező egyesület jelölőlapot juttat el minden általa ismert mosonmagyaróvári civil szervezetnek, önszerveződő közösségnek azzal a kéréssel, éljenek a jelölés lehetőségével. Jelölés szempontjából figyelembe veendő időszak: 2019. július – 2020. augusztus.

Jelölési határidő: 2020. szeptember 5.

Beküldési cím: elektronikusan: info@ movarkultura.hu

A díjak ünnepélyes átadására a XXI. Mosonmagyaróvári Civil Nap keretében október 3-án kerül sor.

Információ és jelölőlap kérés: Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14., telefon: 217-388, e-mail: info@movarkultura.hu

 

Vissza a kezdőoldalra