Rólunk

Honlapunk a Civil Szemlének Mosonmagyaróvár civil havilapjának elektronikus változata. A Mosonmagyaróvári Civil Szemle 1997 óta jelenik meg, és Mosonmagyaróvár és környékének civil szervezeteket érintő híreiről, eseményekről ad tájékoztatást. A lapot a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület alapította, jelenlegi kiadója a Moson Megye Polgáraiért Alapítvány.

A lap szerkesztője Nagy Sándor, aki örömmel vár cikkeket, beszámolókat, téma javaslatokat közélet, kultúra, környezet, ifjúság, sport, pályázatok témákban a rendelkezésre álló szabad hely erejéig, az alábbi elérhetőségeken:

Személyesen (Hétfő—Péntek: 09:00–14:00 óra között): 9200 Mosonmagyaróvár Pacsirta u. 14.
Telefon (9-14 óra között): 96/217-388
E-mail: info@movarkultura.hu

Lehetőségeinkhez képest az internetes kiadásban amint lehet publikáljuk a lapban megjelenő cikkeket, információkat, tehát itt a lapzárta előtt már meg tudjuk jeleníteni a cikkeket, illetve olyan írásokat is, ami a nyomtatott kiadásba terjedelmi okokból nem férne bele. Ezért szívesen vesszük a fenti elérhetőségeinken a különböző aktuális, és a civil szervezetek érdeklődésére számot tartó cikkeket, beszámolókat, amit ezen az oldalon akár a nyomtatott lap megjelenése előtt is közzé tudunk tenni.

Jó böngészést és olvasást kívánok oldalunkon!

Nagy Sándor felelős szerkesztő