PÁLYÁZATI KIÍRÁS Együtt álmodtuk!

 

 

 

 

 

A pályázat célja:

A PG Hungary és a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért (továbbiakban a Szervezők) pályázatot hirdet a Mosonmagyaróváron és térségében működő oktatási és nevelési intézmények, bölcsődék, óvodák és iskolák közösségi céljaihoz hozzájáruló eszközök beszerzésének támogatására 1.000.000 forintos összértékben.

Ahogy a pályázat Együtt álmodtuk! címe is jelzi, olyan eszközök megvásárlását támogatjuk, amelyek közösségi célokat szolgálnak, nem egyszeri alkalomra szólnak, hanem akár hosszú évekig járulnak hozzá a gyermekek fejlesztéséhez, szabadidős tevékenységeihez, sportolási lehetőségeihez.

És ha már álmokról van szó, azoknak nem szeretnénk határt szabni: bármilyen olyan eszközre lehet pályázni, ami a fenti célokat szolgálja, a gyermekek öröméért.

Pályázati díj: nincs.

Pályázók köre:

Pályázatot nyújthatnak be Ásványráró, Bezenye, Darnózseli, Dunakiliti, Dunasziget, Feketeerdő, Halászi, Hédervár, Hegyeshalom, Jánossomorja, Károlyháza, Kimle, Kisbodak, Lébény, Levél, Lipót, Máriakálnok, Mecsér, Mosonmagyaróvár, Mosonszentmiklós, Mosonszolnok, Mosonudvar, Püski, Rajka, Újrónafő, Várbalog településeken működő bölcsődék, óvodák, iskolák, az ezen intézményekhez szorosan kapcsolódó civil szervezetek (így például iskolai alapítványok), szülői munkaközösségek.

Pályázati előírások

A pályázat megvalósításának időtartama: A támogatási szerződés megkötését követő 1 naptári év.

A támogatás jellege: A támogatás formája vissza nem térítendő, egyszeri támogatás, amely beszámoló-köteles. A támogatás elnyeréséhez önrész felmutatása nem szükséges. A nyertesekkel az egyesület támogatási szerződés köt.

Az igényelhető/elnyerhető támogatás összege:

  1. Összdíjazás 1.000.000 Ft, melyet az alábbiak szerint osztanánk ki:

a.) 500.000 Ft

b.) 300.000 Ft

c.) 200.000 Ft

  1. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az igényelt összegtől eltérő mértékű támogatást nyújtsanak, illetve az 1.000.000 forintos összeg elosztásáról más arányban döntsenek.

Egyéb szabályok: Csak olyan eszköz beszerzésére lehet pályázni, amelynek költségei a felhasználást alátámasztó dokumentumokkal igazolhatók.

Egy pályázó egy pályázatot nyújthat be.

A pályázat beadásának módja és határideje: 

A pályázatokat kizárólag elektronikus úton (online) lehet beküldeni a peldaegyesulet@gmail.com email-címre október 15. – november 15. között.

Pályázat elbírálása: november 17.

Benyújtandó dokumentumok:

A pályázati anyagban a célcsoport megjelölésével együtt ismertetni kell a pontos célkitűzést, a részletes költségvetést. A pályázat a pályázó hivatalos aláírásával együtt érvényes.

Pályázatok elbírálása: A pályázatok elbírálásáról a Szervezők döntenek. A kiírás kritériumainak nem megfelelő pályázat érvénytelennek tekintendő és elutasításra kerül. A Szervezők értékelik a pályázatokban szereplő eszközök jelentőségét, a rászorultsági elv érvényesülését, indokoltságát, a pályázat tartalmát.

A pályázók értesítése: A döntéséről minden pályázó írásban (email-ben) értesítést kap november 20-ig. A támogatást elnyert pályázókat a döntést követően e-mailben értesítjük a további teendőikről.

A támogatás folyósítása: A támogatás folyósítása nyertes pályázó és az Egyesület közötti támogatási szerződés aláírását követő 15 napon belül történik.

További információk:

peldaegyesulet@gmail.com

Jóváhagyta a PG Hungary és a  Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért

 

Vissza a kezdőoldalra