Nagycsaládosok kalandozása a Sobri Jóska Élményparkban

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete 35. születésnapján a Kislőd mellett található Sobri Jóska Élményparkba hívta Országos Őszi Találkozóra a tagcsaládokat.  A minden évben más-más helyszínen megrendezett találkozókon a családok mindig felejthetetlen, élményekkel teli napot tölthetnek el együtt!

Szeptember 10-én, az ország minden részéről, több mint 4000-en érkeztünk kalandozni. Szerencsénk volt az időjárással is.

Az Élményparkban kicsik és nagyok is megtalálták a számukra megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A csodálatos környezetben a kicsiket várta a játszótér, a Hámori strand, az erdei pihenőhelyek séta közben. A nagyobbak és az extrém sportot kedvelők is találtak érdekesnél-érdekesebb mozgási lehetőséget a kalózhintán, a családi hullámvasúton, az extrém mászófalon, a hófánkpályán, különböző ugráló asztalokon, a vízi akadálypályákon, és még sorolhatnánk a sok kipróbálni valót.

Pihenésképpen a gyermekek számára különböző kézműves foglalkozásokat is szerveztek.

Minden család kapott ajándékcsomagot, benne egy kérdőívet is, amelyet kitöltés után ha leadtuk akkor részt vehettünk értékes ajándéksorsoláson is. Egyik családunkra rámosolygott a szerencse, velük együtt örültünk mi is.

Azt gondoltam, hogy hazafele a buszon a gyerekek szép csendesen elalszanak, de nem így volt. A sok élmény „felturbózott” mindenkit, az átélt kalandokat meg kellett osztani másokkal is. Jó volt együtt kalandozni.

Orbán Józsefné elnök Nagycsaládosok Életfa Egyesülete

Vissza a kezdőoldalra