Nagycsaládos aktivisták elismerése

Május 20-án volt a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) közgyűlése, ahol az országos egyesület vezetője, Gyurkó Katalin kitüntetéseket adott át az egyesületi vezetők felterjesztése alapján. Tőlünk NOE-díjban részesült Csutak István az alábbi felterjesztés alapján:

„Csutak István 1994 óta tagja a Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesületének. Rövid időn belül az elnökség tagja lett. Vezetőként aktív szervező és résztvevő az egyesület feladatellátásaiban. Jelszava: Megoldjuk! Vezéregyéniség, jó humorával is kiváló közösségépítő.”

NOE Elismerő Oklevelet vehetett át a Faragó házaspár az alábbiak alapján: Faragó Miklósné Edina és Faragó Miklós. A négygyermekes család 2016 óta tagja a Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesületének. Tavaly ötödik alkalommal látták vendégül családi házuknál az egyesület családjait szőlőfeldolgozással egybekötött szüreti mulatságon. Tevékeny résztvevői a rendezvényeknek, adománygyűjtéseknek. Edina más segítő egyesületeknek és alapítványoknak is tagja. Élete motorja, családján kívül, mások megsegítése.

Orbán Józsefné elnök

Vissza a kezdőoldalra