Ismét iparos „Retro Véradás” -t szerveztek az iparosok

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Magyar Vöröskereszt Gy-M-S Megyei Szervezetével közösen szervezte meg, az idei első „retro véradást” Mosonmagyaróváron az Ipartestületi Székházban, 2023május 26-án.

A sikeres véradás, 65 fő véradó részvételével került megrendezésére.

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület nevében, ezúttal is köszönetünket fejezzük ki azért az önzetlen és áldozatkész támogatásért, miszerint az ipartestületünk által szervezett újabb véradáson, a Tisztelt Véradók karjukat nyújtották az országos vérkészlet gyarapításáért.

Külön megköszönjük azon élelmiszer és ital termékek adományozását, amellyel Ön, valamint az Ön által működtetett vállalkozás is hozzájárult az Iparos Székházban (Mosonmagyaróvár, Szent Imre utca 3.) 2023. május 26-án, az „Iparos Retro Véradás” sikeres megrendezéséhez.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által, 2020. márciusban indított, civil szervezetek számára szóló, országos véradási kampányhoz ipartestületünk, a vezetőségünk döntése értelmében csatlakozott. Ipartestületünk civil szervezetként, elsősorban az országos vérkészlet gyarapításához kívánt és kíván a jövőben is hozzájárulni, a hivatalos szakmai szervezeteken keresztül. Az „Iparos Retro Véradás” -t támogatta a Darnó-Hús Húsüzeme –Kovács Nándor pattanós virslivel, a Family-Friss Kft. – Fenes Gábor italokkal, Lajta Pékség – Kárpáti Zoltán zsemlével, Dobos Gyula iparos tagunk pálinkával és Szarka György a Sza-Sze Hús Kft. tulajdonosa, húsipari termékkel, és Kiss József vendéglátós pizzával a Nexus-17 Kft.-től.

A véradókat, derűsen és jókedvűen – retro módon, (pattanós virsli ropogós zsemlével – sörrel – borral – pálinkával) vendégül látó kiválóság ismételten, Domonkos Vince iparos tagtársunk volt.

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület tagjai és támogatói tisztes munkájukkal, a hagyományos iparos – összefogás erejével, és az önzetlen emberi hozzáállásukkal, ismét bizonyították – jó példát szolgáltattak, hazánk, városunk és a környék társadalma – lakossága számára.

Banyár Tamás titkár

Vissza a kezdőoldalra