Mosonmagyaróvári Életfások júliusa

A nyári időszakban is folyamatos volt az élelmiszermentés.

Minden kedden fogadóórát tartunk az irodánkban, ezen időszakban folyamatosan érkeznek az adományok  a város lakóitól, emellett saját családjaink pedig a rendszeres ruhabörzére.

Meghívást kapott Egyesületünk a Mátyusföldi Nagycsaládosok Egyesülete (MÁNCSE) megalakulásának 25. évfordulójára rendezett Nagycsaládosok Kárpát-medencei kulturális fesztiváljára. Július 22-én a jubileumi rendezvényen Egyesületünket két család – Varga Gábor és Varga József családja – képviselte, akik fényképes beszámolót is készítettek a rendkívül színvonalas rendezvényről.

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség 2023. július 29-én, szombaton rendezte meg a jubileumi X. Mosonmagyaróvári Civil Pikniket Mosonban, a Mosoni-Duna partján, a szabadtéri színpadnál. Mintegy 120 fő vett részt  a rendezvényen. Egyesületünk feladata volt az ebédkészítés. Amatőr főzőcsapatunk nagy sikert aratott a kondérban főzött csilisbabjával.

Július 30-án megérkezett  Zánkára egyesületünk „csipet csapata”. A 20 gyerek és a két kísérő szülő nagy izgalommal várta az Erzsébet Tábor programjait. A tábor előtti gyülekezéskor esett az eső, de ez egyiküket sem érdekelte. A táborkezdés és az élményszerzés izgalma elnyomta a zuhogó eső okozta  kellemetlenségeket.

Orbán Józsefné az egyesület elnöke