Civilek Napja 2022

A Miniszterelnökség a Civil Közösségi Szolgáltató Központok hálózatával együttműködve Országos Civil Konferenciát szervez a 2022. évi Civilek Napja, illetve a Civil Közösségi Szolgáltató Központok hálózatának 10 éves fennállása alkalmából.

A rendezvényen minden megyéből 25 fő részvételére van lehetőség

A Konferencián a jubileumi megemlékezés mellett szakmai előadásokra, kulturális bemutatóra és a 2022. évi Értékteremtő Közösségekért díj átadására kerül sor.

A rendezvény időpontja:     2022. február 4. (péntek) 10:00 óra (befejezés várhatóan késő délután)
A rendezvény helyszíne:   Groupama Aréna – Budapest

A rendezvény helyszínére történő utazást és a hazautat a Győr-Moson-Sopron Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szervezi autóbusszal. Az autóbusz 2022. február 4. 6:45-kor indul Mosonmagyaróvárról.
Útvonal: Mosonmagyaróvár – Győr – Budapest (Pontos megállóhelyek és időpontok egyeztetés alatt, erről később tájékoztatjuk a résztvevőket!)

FONTOS!
A rendezvényen való részvétel három oltás meglétét igazoló védettségi igazolás bemutatásához kötött! A védettségi igazolást az EESZT oldalról lehet kinyomtatni, és csak nyomtatott formában tudjuk elfogadni. Az igazolás meglétét az utazás megkezdése előtt, az autóbuszra történő felszálláskor már ellenőrizzük! A Groupama Arénánál, a helyszínre való belépéskor ismét ellenőrizni fogják.
Ennek figyelembe vételével kérjük, hogy csak azok jelentkezzenek, akik ezen feltételnek megfelelnek!

Mivel a rendezvényen való részvételi létszám limitált, túljelentkezés esetén a résztvevők közül sorsolással fogjuk kiválasztani a résztvevőket.

Részvételi szándékukat itt tudják jelezni!

 

Vissza a kezdőoldalra