Átadták a Moson Vármegye Iparosa kerámiatáblákat Kisalföld cikk

Idén tizennyolcadszor adták át a Moson Vármegye Iparosa díjakat, melyek a díjazottak otthonának vagy üzletének falán kaptak helyet. Pénteken tizennyolcadszor adták át a Moson Vármegye Iparosa díjakat. Az elismerések velejárója egy igényes kerámia tábla is, amely a díjazottak üzletének, lakóhelyének homlokzatán kap helyet. Mindezt azzal a céllal, hogy fennen hirdesse a környezetnek, hogy itt él és dolgozik, sok-sok év munkájával komoly szakmai sikereket elért iparos, szakember és szolgáltató vállalkozás.

Az Év Iparosa idén Fazekas Zoltán műszerészmester, az Év Szakembere Temesi Károly, Calor 2000 Tüzeléstechnikai Kft., az Év Szolgáltatója HB-Gastro Bt. 5 perces gyorsétterem lett.

Fotó: Duoinfomovar

 

Fotó: Kerekes István

 

Fotó: Kerekes István

Tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést és környezetük büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön. Mindenkori cél, hogy a díjazott iparosok, szakemberek, szolgáltatók sikerén felbuzdulva, évről évre egyre többen mérettessék meg magukat a Moson Vármegye Iparosa díjon.

 

Forrás: Kisalföld

www.kisalfold.hu/helyi-gazdasag/2023/09/atadtak-a-moson-varmegye-iparosa-keramiatablakat

Az Iparos táblák avatásról további képek megtekinthetőek a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület www.movip.hu honlapján.

 

Vissza a kezdőoldalra