XII. Győr-Moson-Sopron megyei nyugdíjas versmondó verseny

A „Moson megye polgáraiért” Alapítvány Győr-Moson-Sopron megye nyugdíjas lakossága kulturális igényei kielégítésének elősegítése érdekében nyugdíjas versmondó versenyt hirdet.

A versmondó versenyre a nevezők két magyar költő versével jelentkezhetnek. A második verset a zsűri szükség esetén hallgatja meg. Egy nyugdíjas klub négy klubtaggal nevezhet.

Jelentkezési határidő: 2020. október 31.

Jelentkezni: a kért jelentkezési lapon lehet, azt határidőre a „Moson megye polgáraiért” Alapítvány 9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14. címre, vagy elektronikusan az info@movarkultura.hu címre kell visszaküldeni.

A versenyzőket három fős zsűri hallgatja meg, s dönt a díjakról. Az első öt versenyző díjazásban részesül. Minden jelentkező versenyzőt vendégül látunk.

A versenyre 2020. november 17-én (kedd) 14 órától Mosonmagyaróváron a Fehér Ló Közösségi Házban kerül sor, melyről minden jelentkező részletes tájékoz-tatást kap. A rendezvénnyel kapcsolatban érdeklődni a „Moson megye polgáraiért” Alapítvány Pacsirta u. 14. szám alatti irodájában, vagy a 217-388 telefon-számon lehet.

 

Vissza a kezdőoldalra