Tavaszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tavasszal is megszervezi a lomtalanítást a városban:

A lakók a Gabonarakparton található hulladékudvarban az alábbi napi bontásban helyezhetik el az általuk kivitt hulladékot:

  • Május 09. (kedd) 09-17 óráig
  • Május 10. (szerda) 10-18 óráig
  • Május 11. (csütörtök) 09-17 óráig
  • Május 12. (péntek) 10-18 óráig
  • Május 13. (szombat) 08-14 óráig

A hulladék elhelyezéséhez lakcímkártya bemutatása szükséges!

A háztartási lomot a kihelyezett gyűjtőedényekbe kell rakni szétválogatva, szelektíven!

Továbbá tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint pl. a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken is.

A www.kisalfoldikhk.hu honlapon folyamatosan tájékozódhatnak a hulladékgyűjtéssel-ártalmatlanítással kapcsolatos aktualitásokról, a hulladékudvar működéséről, az elhelyezhető hulladékokról, annak feltételeiről, a díjfizetés módjáról. A hulladékudvar meghatározott időben és feltételekkel egész évben működik, adott a hulladék elhelyezés lehetősége. Kérjük a lakosságot, hogy tartózkodjanak a hulladékok illegális elhelyezésétől, az erdő-és útszéli hulladéklerakástól, mellyel szennyezik környezetünket.

Kérjük a lakosságot a hulladék megfelelő elhelyezésére városunk tisztasága érdekében!

 

Vissza a kezdőoldalra