Sikeres jótékonysági est

Október 19-én a Fehér Ló Közösségi Ház adott otthont a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség által szervezett jótékonysági estnek, ahol a befolyt adományokból a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek karácsonyi ajándékozását támogatták.

Nagy Sándor, a jelenleg 38 tagot számláló Civil Szövetség elnöke megnyitójában elmondta, hogy a Családok Átmeneti Otthonában működő Mosonmagyaróvári Tanoda révén közvetlen rálátása van az ott élő családok, elsősorban a gyermekek helyzetére. A gyerekeknek ugyanolyan álmai, vágyai vannak, mint a rendezett családi körülmények között élő kortársaiknak, de hátrányos helyzetüket nap mint nap megélik. Számukra a kis ajándék is nagy érték, mely szebbé teszi a szeretet ünnepét.

A rendezvényen Hammerl Frigyesné, a Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány kuratóriumi elnöke is köszöntőt mondott.

– Az otthonban élő gyerekek és szüleik is nehéz helyzetben vannak, és sajnos karácsonykor, a szeretet ünnepén is nélkülözniük kell. Ezért mindent megteszünk azért, hogy számukra is valóban boldog legyen ez az ünnep. Minden adományozónak köszönjük a segítségnyújtást, gondoljanak arra, hogy a gyerekek mekkora örömmel fogják bontogatni azokat az ajándékokat, melyeket az önök hozzájárulásával sikerült megvásárolni – hívta fel rá a figyelmet Hammerl Frigyesné.

A jótékonysági esten többek között fellépett a Hungarythmic Táncegyesület, a Margaréta Nyugdíjas Klub néptánccsoportja, a Margaréta Nyugdíjas Klub Réti Pipitér Énekkara, Mosonmagyaróvári Country Klub, a Nosztalgia Baráti Kör, a Mosonyi Mihály Zeneiskola, a Kimlei Magyar Kórus, Bucsa Eszter szólótáncos, a Főnix Tribál Hastánc csoport, valamint a Mosonmagyaróvári Tanoda tanulói is műsorral kedveskedtek.

Az est adománybevétele 110.500 Ft volt, melyet a Szövetség átutalt a Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány számlájára.

« A 3 »

Vissza a kezdőoldalra