Nagycsaládosok tavaszváró programja

Sok gyermeket érdekelt a kézműves foglalkozás.

Jól sikerült február 21-én a Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete Tavaszváró programja. Lehet, hogy annak köszönhető, valóban itt bontogatja a tavasz a szárnyait?

Aranyosak voltak a jelmezbe öltözött gyerekek. Nagy tapssal köszöntük meg a Csalogató Néptáncegyüttes színvonalas fellépését, akik táncukkal a telet búcsúztatták, temették. Műsoruk befejezéseként minket is becsalogattak hangulatos körtáncukba.

Sokáig elnéztük volna a HUNGARYthmic Sportegyesület táncosainak akrobatikus elemekkel megtűzdelt táncát, akik szintén megérdemelték a vastapsot.

A tavaszváró (farsangi) programunkat évek óta a Hunyadi Mátyás Szakgimnáziumban tartjuk, ahol a hosszú folyosón megfér egymás mellett gyerekek játéka, a kézműves foglalkozás, a felvonulás, a műsor, a tombolasorsolás és a közös tánc is. A büfének berendezett osztályteremben kedvükre beszélgethettek a felnőttek.

Természetesen az est fénypontja most is a gyerektombola és a felnőtt tombola volt. Ez utóbbin az Auchantól kapott kerti eszközöknek, tárolóknak, virágládáknak is örülhettek a nyertesek. A résztvevő családok családi csomagot is átvehettek.

Köszönöm mindenkinek a részvételt, a sok önkéntes munkát, a fellépőknek a műsort, a házigazdánknak a helyet. Induljon a tavasz, vele a jókedv, ha már köszöntöttük!

Orbán Józsefné