Mosonmagyaróvári Életfások kitüntetése

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ, Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, valamint a Mosonmagyaróvári Civil Szövetsége október 7-én tartotta Mosonmagyaróváron, a XXIV. Mosonmagyaróvári és a III. Győr-Moson-Sopron Vármegyei Civil Napot.

Hagyomány, hogy a civil szervezetek bemutatkozása mellett jutalmazzák azokat a civil szervezeteket, akik kiemelkedő munkát végeztek, valamint azon mecénásokat, akik önzetlen támogatásukkal segítették valamely egyesület vagy alapítvány munkáját. Ezen alkalomból „ A Vármegye Civil Szervezete” díjat kapott az Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete. A díjat Dr. Iváncsics János alpolgármester, Szalay- Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, valamint Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Közgyűlés elnöke adta át.

Nagy elismerés ez egyesületünk számára.  Büszkék vagyunk erre a megtisztelő címre. Erőt ad ahhoz, hogy tovább folytassuk a családok érdekében kifejtett önkéntes munkánkat.

Köszönjük az elismerést. Köszönöm az egyesület tagjainak a sok-sok munkát, amelyet mások érdekében önzetlenül tettek, amely alapot adott közel 35 éve végzett önkéntes tevékenységünk elismeréséhez. Ez az elismerés az egyesületnek szól. Köszönet azoknak is, akik „csak” befizetik a tagdíjat ezzel is segítve az egyesület munkáját, akik eljönnek az adományokért, vagy akik részt vesznek a rendezvényeken, mert akkor érezzük, hogy érdemes volt dolgozni.

Köszönet mindazoknak, akik ügyelnek a fogadóórákon, rendezik a „NOE Butikunkat”, adományt gyűjtenek, szállítanak, csomagolnak, befőttet hoznak, vásárolnak, süteményt sütnek, főznek, kuktáskodnak, kézműveskednek és aktívak a közösségépítő programjainkon.

Orbán Józsefné  az egyesület elnöke

 

 

Vissza a kezdőoldalra