Mosonmagyaróvári Életfások kitüntetése

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ, Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, valamint a Mosonmagyaróvári Civil Szövetsége október 7-én tartotta Mosonmagyaróváron, a XXIV. Mosonmagyaróvári és a III. Győr-Moson-Sopron Vármegyei Civil Napot.

Hagyomány, hogy a civil szervezetek bemutatkozása mellett jutalmazzák azokat a civil szervezeteket, akik kiemelkedő munkát végeztek, valamint azon mecénásokat, akik önzetlen támogatásukkal segítették valamely egyesület vagy alapítvány munkáját. Ezen alkalomból „A Vármegye Civil Szervezete” díjat kapott az Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete.

A díjat Dr. Iváncsics János alpolgármester, Szalay- Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, valamint Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Közgyűlés elnöke adta át.

Nagy elismerés ez egyesületünk számára. Büszkék vagyunk erre a megtisztelő címre. Erőt ad ahhoz, hogy tovább folytassuk a családok érdekében kifejtett önkéntes munkánkat.

Köszönjük az elismerést. Köszönöm az egyesület tagjainak a sok-sok munkát, amelyet mások érdekében önzetlenül tettek, amely alapot adott közel 35 éve végzett önkéntes tevékenységünk elismeréséhez.

Ez az elismerés az egyesületnek szól. Köszönet azoknak is, akik „csak” befizetik a tagdíjat ezzel is segítve az egyesület munkáját, akik eljönnek az adományokért, vagy akik részt vesznek a rendezvényeken, mert akkor érezzük, hogy érdemes volt dolgozni. Köszönet mindazoknak, akik ügyelnek a fogadóórákon, rendezik a „NOE Butikunkat”, adományt gyűjtenek, szállítanak, csomagolnak, befőttet hoznak, vásárolnak, süteményt sütnek, főznek, kuktáskodnak, kézműveskednek és aktívak a közösségépítő programjainkon.

Orbán Józsefné elnök

 

Vissza a kezdőoldalra