Kertbarát Piknik Dunaszigeten

A 2023 év első félévének záró klubösszejövetelre külső helyszínen került sor a kertbarátoknál.

A külső helyszínen megrendezett összejövetelre negyven személy jelent meg a Dunaszigeti zártkertben, ahol a szeles időjárás ellenére a sátorral felállított helyszín kényelmes lehetőséget biztosított mindannyiunk számára. Igaz, nem a kánikulát követeltük, de az enyhén szélmentes időt inkább elviseltük volna. A házigazdánk, kertbarátunk kitett magáért mert a nem mindennapi birkapörkölt első osztályzatot érdemelt, amelyet mindenki szívesen fogyasztott és még repetát is igényeltek.

A találkozó alkalmával megbeszéltük a nyári időszakra tervezett civil szervezetekkel történő közös rendezvényeket különböző helyszíneken. A július 15-én Flesch központban megrendezésre kerülő összejövetelt, a nyári időszakra tervezett Csontváry kiállításra történő utazást, valamint a július utolsó napjaiban megtartásra kerülő Civil Pikniken történő részvételt.

Köszönjük a házigazda Litresits családnak a fogadtatást, vendéglátást. A „birtok” bemutatását, szívélyes fogadtatást, melynek megrendezését a jövő évben is elfogadunk.

Jáni Lajos elnök

Vissza a kezdőoldalra