Iparosok „Retro Véradása”

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Magyar Vöröskereszttel közösen szervezte meg, az idei második „Retro Véradást” Mosonmagyaróváron az Ipartestületi Székházban, október 21-én. A sikeres véradás 55 fő véradó részvételével került megrendezésre.

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület nevében, ezúttal is köszönetünket fejezzük ki azért az önzetlen és áldozatkész hozzá állásért, miszerint az ipartestületünk által szervezett újabb véradáson, a Tisztelt Véradók karjukat nyújtották az országos vérkészlet gyarapításáért.

Külön megköszönjük azon élelmiszer és ital termékek adományozását, amellyel több vállalkozás is hozzájárult az „Iparos Retro Véradás” sikeres megrendezéséhez: támogatta a Darnó-Hús Húsüzeme – Kovács Nándor pattanós virslivel, a Family-Friss Kft. – Fenes Gábor italokkal, Lajta Pékség – Kárpáti Zoltán zsemlével, Dobos Gyula iparos tagunk pálinkával és Szarka György, a Sza-Sze Hús Kft. tulajdonosa, húsipari termékkel.

A véradókat retro módon vendégül látó kiválóság ismételten, Domonkos Vince iparos tagtársunk volt.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által, 2020. márciusban indított, civil szervezetek számára szóló, országos véradási kampányhoz ipartestületünk, a vezetőségünk döntése értelmében csatlakozott. Ipartestületünk civil szervezetként, elsősorban az országos vérkészlet gyarapításához kívánt és kíván a jövőben is hozzájárulni, a hivatalos szakmai szervezeteken keresztül.

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület tagjai és támogatói tisztes munkájukkal, a hagyományos iparos – összefogás erejével, és az önzetlen emberi hozzáállásukkal, ismét bizonyították – jó példát szolgáltattak, hazánk, városunk és a környék társadalma – lakossága számára.

Banyár Tamás Titkár

Forrás: Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület www.movip.hu

 

Vissza a kezdőoldalra