A szebb és élhetőbb környezetért!

Egyesületünk, a Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete is csatlakozott az országosan meghirdetett ”TeSzedd!” – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!” hulladékgyűjtési akcióhoz, amelyet az önkormányzat koordinált.

Október 22-én fél négykor gyülekeztünk a Károly utca végén található körforgalma mellett. Ugyanis a körforgalomtól a Kiserdő út a hídig, a Kiserdő, és a panelok mögött található kézipálya, valamint az új park volt az egyesület számára kijelölt terület a szemétgyűjtésre. A 19 fős lelkes csapat viszonylag gyorsan végzett a feladattal mivel -amint megtudtuk- általános iskolások már a hét elején gyűjtöttek szemetet ezen a területen.

Zsákokat és kesztyűket az Önkormányzat biztosította.

5 zsák szemetet gyűjtöttünk össze. A szemerkélő eső szerencsére csak pár percig ijesztegetett bennünk és így végrehajthattuk a vállalt feladatot, amellyel hozzájárultunk környezetünk tisztán tartásához, a környezettudatos gondolkodás népszerűsítéséhez, a szebb és élhetőbb környezethez.

Köszönöm a megjelenő családoknak, hogy eljöttek és közös élmények közepette teljesítettük a vállalt feladatot. Megint jó volt együtt lenni.

Orbán Józsefné elnök Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete

Vissza a kezdőoldalra