A Kertbarátok taggyűlésén Városunk alpolgármestere

A Mosonmagyaróvári Kertbarátok Köre egyesület április 3-án tartotta a soron következő összejövetelét, melynek első napirendi pontjaként Dr. Iváncsics János alpolgármester tartott tájékoztatást városunk jelen helyzetéről és a jövőbeni feladatokról. Az előzőleg eljuttatott kérdésekre kaptunk először választ, melyben szerepelt az úthálózat, a járdák állapotának kérdése, a szakorvosi vizsgálatok körüli várakozási idő meghosszabbodásának kérdése, a Karolina Kórház helyzete, a szemét szállítás, a közlekedés körüli helyzet elemzése. Érdeklődtünk arról, hogy az egyesületek részére mikor kerül sor pályázati kiírásokra. A jelen lévő 50 fős kertbarát nevében megköszöntem az alpolgármester úr tájékoztatását, reménykedve abban, hogy az anyagi lehetőségek függvényében rendeződnek a megoldásra váró feladatok.

Az alpolgármesteri tájékoztatást követően Közgyűlés megtartására került sor. Ennek keretében megerősítésre került az új vezetőség (elnökség) felügyelő bizottság tagjainak egyhangúan történő megszavazása. Az egyesületünknek új címét szavaztuk meg.

Közgyűlést követően a Tavaszi kirándulás megbeszélésére és jelentkezésre került sor, melyre 30 fő jelentkezett. Április 21-én vonattal történő kirándulást szervezünk Budapestre a Magyar Zene Házába, a Néprajzi Múzeumba, majd az Egyetem Budai Campusának Tavaszkert Disznövény Szakkiállítás és Vásár megtekintésére.

Jáni Lajos elnök

 

Vissza a kezdőoldalra