Taggyűlést tartottak a kertbarátok

A Mosonmagyaróvári Kertbarátok Köre a nyári szünetet követően megtartotta első összejövetelét

A Terménykiállításra felkészülés volt a fő téma. A nagy előadóteremben taggyűlésünk nagyon jól sikerült, hisz a Művelődési ház másik oldalán az erős napsütésben lehetetlen lett volna kibírni az előadásokat. A jelenlévők megállapodtak a kiállításunk technikai lebonyolításában, Megtörtént a feladatok kiosztása, vállalásokban sem volt hiány. Alig kettő hét van a szeptember 6-i megnyitóig, ezen időszak alatt rengeteg tennivalónk akad. A támogatók felkeresése, hiszen nincsenek pályázati lehetőségek és a saját forrásunk sem jelentős.

A taggyűlésünk határozatképes volt és elfogadtuk az új tagok jelentkezését. Tagságunk immár kettő taggal bővült, így a létszámunk a tiszteletbeli tagokkal együtt 77 fő. Ezúton is gratuláltunk Rongits Pál tagunknak, aki az augusztusi ünnepségekre megkapta a köztársasági elnök asszony aláírásával a Magyar Ezüst Érdemkeresztet.

Az előadásra kettő személyt vártunk szeretettel Büss Zsuzsannát és Biczó Emőkét, hogy általuk megismerjük az ősi gyógymódokat a modern módszereket. Biczó Emőke a Cranio sacralis terapeuta megható előadást tartott, tagságunk nagy érdeklődéssel és figyelemmel hallgatta. Az illatterápiának hatásait személyesen is megismerhettük, valódi hatással bír az emberre akár gyógyító erővel, a nem megfelelő egészségi állapotot visszafordíthatja – ismertette Büss Zsuzsanna. Elámulva figyeltük és tapasztaltuk jótékony hatását a tömény illóolajoknak.

Megtisztelt bennünket a KKOSZ alelnöke, Ferenc Vilmos, aki a születésnaposok köszöntését követően a szekszárdi borokból tartott borkóstolót, nagy megelégedésünkre.

Az előadás után a jelenlévők lehetőséget kaphattak csoportos terápiára való jelentkezésre, amelyen többen nagyon szívesen részt veszünk.

Jáni Lajos elnök

Vissza a kezdőoldalra