Jótékonysági est gyermekek javára

Október 25-én jótékonysági esetet szervezett a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek karácsonyi ajándékozására.

A Fehér Ló Közösségi Házban tartott rendezvényen Nagy Sándor, a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség elnöke, valamint Hammerl Frigyesné, a Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány kuratóriumi elnöke köszöntötte a megjelenteket, beszéltek a szolídarítás, a segítségnyújtás jelentőségéről.

Az ezt követő műsorban fellépett a Margaréta Nyugdíjas Klub Réti Pipitér Énekkara, Mosonmagyaróvári Country Klub, a Nosztalgia Baráti Kör, a Mosonyi Mihály Zenei Alapfokú Művészeti Iskola diákjai, a Margaréta Nyugdíjas Klub Szederinda Tánccsoportja, a Pandóra Törzsi Táncegyesület, az En l’ air tánccsoport, az Életrevalók tánccsoport, a Flex Dance Társastánc Klub és Bucsa Eszter szótótáncos.

A befolyt adományok összértéke 100.000 Ft volt, melyet a szervező szövetség átutalt az alapítvány számlájára. A karácsonyi ünnepség a CSÁO-ban december 23-án lesz, melyen a gyermekek megkapják az adományokból vásárolt ajándékokat.

« A 2 »

Vissza a kezdőoldalra