Régiós Családi Nap Tatabányán

Autóbusszal érkeztünk 2021. augusztus 14-én Tatabányára, a NOE Felső-Duna Régió Családi Napjára. A rendezvény színhelyéül a Nomád Kempinget választották a rendezvényszervezők, Horváth Hajnalka a régió vezetője és a Tatabányai Nagycsaládosok Egyesületének elnöke Nyírőné Melinda, akik nagy szeretettel hívták és fogadták a régióhoz tartozó nagycsaládos egyesületek, csoportok tagjait.
Jó választás volt a helyszín, mert sok árnyas hely várta az érkezőket. A gyerekeknek kiépített, kialakított játékterek, ügyességi-, kincskereső játékok, kézműves foglalkozások, valamint a reggeli közös tánc is a fák árnyékot adó lombjai között zajlottak.
Az óvári csapat is beszállt az ebédfőzésbe, melyhez az alapanyagot a vendégül látók biztosították. A finom lecsó elfogyasztása után a Turulhoz látogathattak el a résztvevők. Visszaérkezésünkkor a TUnderground  Club motorosai már várták a családokat, hogy bemutathassák különleges motorjaikat. Nagy sikere volt ennek a programnak is, mint ahogy az egész napi rendezvénynek is.
A házigazdák bőségesen elláttak minket házi süteményekkel, zsíros- és lekváros kenyérrel.

Köszönjük a szervezők rengeteg munkáját, kedves fogadásukat, bőséges ellátásunkat.

Jól éreztük magunkat, kellemesen elfáradtunk, megismerkedtünk a régióhoz tartozó egyesületek családjaival is.

Orbán Józsefné elnök Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete

 

Vissza a kezdőoldalra