Jelentkezési felhívás civil börzére

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, mint a Győr-Moson-Sopron vármegyei Civil Közösségi Szolgálattó Központ címbirtokosa és a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség 2023. október 7-én rendezi meg a Flesch Károly Kulturális Központban a III. Győr-Moson-Sopron vármegyei Civil Napot és a XXIV. Mosonmagyaróvári Civil Napot.

A rendezvény egyik programja lesz a civil börze, melyen dokumentumokkal (fényképek, plakátok, a közösség által készített termékek, a közösség által használt eszközök, stb.) mutathatja be egy-egy közösség tevékenységét. Kérjük a civil szervezetet, mutatkozzon be a civil börzén, tájékoztassa a nyilvánosságot a szervezet sokrétű tevékenységéről. A bemutatkozás technikai feltételeit (asztalok, székek, paravánok, tárlók, áram vételezése) lehetőségeink szerint biztosítjuk.

A civil börzére a jelentkezési határidő: 2023. október 2.

A jelentkezési lap letölthető a www.mocisz.hu honlap friss hírek menüpontja alól, vagy közvetlenül az alábbi hivatkozásra kattintva:

letölthető jelentkezési lap

A jelentkezési lapot az info@movarkultura.hu internetes címre, vagy postán a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség 9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14. szám alatti címre kell elküldeni.

Érdeklődés a 217-388 telefonszámon lehetséges.