Iparos Retro Véradás

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat közösen, együtt szervezte meg az idei első véradást Mosonmagyaróváron, „Retro Véradás” megnevezéssel az Iparos Székházban, 2022. május 27-én.

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület nevében, ezúttal is köszönetünket fejezzük ki azért az önzetlen és áldozatkész támogatásért, miszerint az ipartestületünk által szervezett újabb véradáson, a Tisztelt Véradók karjukat nyújtották az országos vérkészlet gyarapításáért. Külön megköszönjük azon élelmiszer és ital termékek adományozását, amellyel vállalkozások járultak hozzá véradás sikeres megrendezéséhez. Az „Iparos Retro Véradás”-t támogatta a Darnó-Hús Húsüzeme virslivel, a Family-Friss Kft. italokkal és a Sza-Sze Hús Kft. büfékocsi biztosításával. A büfékocsi üzemeltetője és a véradókat retro módon vendégül látó, kiváló személy ismételten Domonkos Vince iparos tagtársunk volt.

Az Ipartestület, a Magyar Vöröskereszt, és az Országos Vérellátó Szolgálat közösen szervezett, az immár ötödik véradásán figyelemre méltó létszámmal jelentek meg, a karjukat, a magyar vérkészlet gyarapításáért nyújtó véradók, hasonlóan a korábbi ipartestületi székházban megrendezett véradásokhoz. A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által, 2020. márciusban indított, civil szervezetek számára szóló, országos véradási kampányhoz ipartestületünk, a vezetőségünk döntése értelmében csatlakozott. Ipartestületünk civil szervezetként, elsősorban az országos vérkészlet gyarapításához kívánt és kíván a jövőben is hozzájárulni, a hivatalos szakmai szervezeteken keresztül.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület tagjai és támogatói, nem csak tisztes munkájukkal, hanem a hagyományos iparos összefogás erejével, és az önzetlen emberi hozzáállásukkal is, ismét bizonyították – jó példát szolgáltattak, hazánk, városunk és a környék társadalma – lakossága számára.

Banyár Tamás titkár

 

Vissza a kezdőoldalra