A Civil Szolgáltató Központ szolgáltatásai

Az egyes szolgáltatások a Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14. szám alatti Civil Szolgáltató Központban érhetők el előzetes bejelentkezés után munkanapokon 9 órától 14 óráig. Telefon: 217-388, e-mail: info@movarkultura.hu

Civil könyvelés

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség várja civil szervezetek jelentkezését, akik könyvelésüket a szervezettel kívánják megoldani. Vállalják:

  • kettős könyvvitel (közhasznú szervezeteknek kötelező!)
  • egyszeres könyvvitel (nem közhasznú szervezeteknek ajánlják)

2018-ban is versenyképes átalányáron vállalják a könyvelést. A Szövetség minden könyvelést rá bízó szervezettel szerződést köt, mely tartalmazza a feltételeket. A szolgáltatással kapcsolatban Patonai Gábor mérlegképes könyvelőtől lehet érdeklődni.

Fogyasztóvédelem

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Győr-Moson-Sopron megyei szervezete megbízásából Mosonmagyaróvárott fogyasztóvédelmi panasziroda működik. Célszerű Tóth Zoltánnénál telefonon előre bejelentkezni.

Javasolt a fogyasztói panasszal kapcsolatos valamennyi dokumentumot bemutatni. A panasz csak a bizonyítékok rendelkezésre állása esetén továbbítható a Győr-Moson-Sopron megyei Békéltető Testülethez.

Digitális Jólét Program (DJP) Pont

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület által működtetett DJP Pontot ingyenesen igénybe veheti minden mosonmagyaróvári polgár, civil szervezet, aki internetes kapcsolatot szeretne létesíteni. Kiss Zoltán László munkatárs várja az érdeklődőket, aki segítséget nyújt az internet igénybevételéhez.

Honlap karbantartási és fotózási szolgáltatás

Vállalja civil szervezetek felhasználó által kezelhető honlapjainak rendszeres adatfeltöltését, frissítését, illetve a honlapkezelő rendszer által megengedett lehetőségeken belül annak kinézetének módosítását. Emellett vállalja szervezetek saját Facebook oldal létrehozását, annak folyamatos aktualizálását, kezelését.

Vállalja további civil szervezetek rendezvényei fotózását.

A szolgáltatással kapcsolatban érdeklődni lehet Kiss Zoltán László munkatársnál a zoltan.kiss@movarkultura.hu e-mail címen.

Hangosítási szolgáltatás

Vállaljuk kisebb hangosítási feladatok ellátását. Akkumulátoros aktív hangfallal és két darab vezeték nélküli mikrofonnal rendelkezünk, mely lehetővé teszi az elektromos csatlakozás nélküli hangosítást. Tehát szabadtérre a szolgáltatás nagyon ajánlható. Tekintettel a technika értékére, a hangosításhoz a technikust is a szervezet biztosítja. A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség tagszervezeteinek kedvezményt adunk. Érdeklődés Nagy Sándortól a 30/9573-744 mobilszámon.

 

 

 

 

Vissza a kezdőoldalra